Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Mer om Telcon ups

Den kraftige økningen innen datakommunikasjon stiller helt nye krav til utstyr og infrastruktur. I samme takt øker behovet for  lagringsmedia som harddisker og minne brikker. Internett med E-HANDEL, direkte pengeoverføringer og verdipost av forskjellig slag krever økt sikkerhet. Medisinsk utstyr  stiller strenge krav til driftsikkerhet.  Ingen av disse forhold vil fungere om ikke strømtilførselen er stabil. Strømforsyningen slik vi kjenner den i dag er ustabil. Tekniske feil, master og linjenett av gammel dato, underdimensjonerte kabler og ikke minst støy fra elektromotorer som heiser og annet skaper driftsforstyrelser.  Det er ikke altid så lett å finne årsaken til datahavari, eller en feilfunksjon som stammer fra ett plutselig spenningsfall. Konsekvensen for den som rammes kan være alvorlig.

Så hva gjør vi for å sikre oss:

Har du spørsmål ang spenningsvern så kontakt Telcon i dag.

Selskaper og organisasjoner over hele verden benytter telcon UPS for sikkerhetens skyld.

telcon ups generer ingen støy da det benyttes standard switch-mode power system. Det gjør dem også til robuste fleksible moduler som  enkelt kan tilpassesl andere produkter eller moduler.Produktene leveres med metalkapsling for maksimal skjerming.
En effektiv beskyttelse mot interference oppnås ved hjelp av avansert filtrering og avkobling av ødeleggende spenningstopper. I tillegg til en vesentlig høyere kvalitet på dataoverføring vil elektroniske produkter være beskyttet mot lyn-nedslag og andre spenningstopper som ofte er direkte ødeleggende for elektroniske produkter.
Nettspenningen er av avgjørende betydning for datasikkerheten. På steder med store spenningsvariasjoner og varierende strømkvalitet vil telcon UPS gi optimal sikkerhet. Moderne microprocessorer er omfintlige overfor spenningsvariasjoner. Med spenningsverdier utenfor tillatt driftsspenning vil processoren ødelegges eller resettes. begge deler kan ha store konsekvenser for data-sikkerheten.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn