Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Andre produkter

Et sentralt jordingssystem er viktig for sikker problemfri data overføring. jordingssystem sikrer en problemfri datakommunikasjon med stabilt jordingsplan. Planlegging av felles jordinsforbindelse blir stadig viktigere ettersom kravet til overføringshastighet og sikkerhet stiger. Fellesjord-systemet fra telcon benyttes innen sattelit overføring, maritim kommunikasjon og vanlige  telefonsystemer. Telcon sentraljord systemer er en rimelig sikkerhet mot tap av data.

Koblingsboks for felles-jord.

bilde


Vibrasjonsdempere

Datamaskinen settes her.bilde

Vibrasjonsdemperen kan benyttes for rack montert elektronikk eller frittstående datamaskiner. Oppgi vekten og mekaniske mål for skapet eller produktet som skal beskyttes.

telcon vibrasjonsdempere tilpasses de forskjellige  produkter og miljøer som skal beskyttes. Faktorer er vekt, mekaniske mål og miljø.. Anvendelsesområde kan være beskyttelse av datamaskiner innen process industrien, elektronisk utstyr på skip og oljeplatformer.
Vibrasjonsdempere er en rimelig forsikring mot driftforstyrelser og data-havari.

telcon  vibrasjonsdempere leveres direkte fra telcon as

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn