Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Nytheter

Telcon Air Fix.

bilde

Ren luft er ikke bare en god investering, men et krav!

Et godt inneklima er en god investering enten vi er på jobben eller hjemme. Dårlig inneluft er en vesentlig årsak til allergiproblemer og reduserer vår livskvalitet og derved også vår arbeidskapasitet. Kanskje har du dyr i huset, eller sliter med byggestøv i en ny bolig?

Støv og partikler er en del av vårt inneklima og kommer fra en rekke kilder. Kjent er pollen allergi, men tepper, tøy, møbler bøker og papirer både samler og gir fra seg støv. Kontormaskiner er også en kjent kilde. Kjeledyr er en annen  men alminnelig kilde til allergiproblemer.
Telcon Air Fix Allergi System, kan enkelt monteres i de fleste rom.

Det geniale omluftsystemet sørger for  filtrert / trekkfri luftbehandling. Ved å benytte moderne filtreringsteknologi fjernes partikler helt ned til 0,10um.

Telcon omluftsystem er en ideel løsning for gjennvinning av forurenset luft. Omluftsystemet sørger for redusert temperaturdifferanse mellom tak og gulv, - filtrerer bort uønskede allergifremkallende partikler og reduserer trekk. Egnet for barnehager, institusjoner, kontorer og private boliger.

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn