Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

Telcon as ble etablert i 1978 med formål å produsere og markedsføre elektroniske og elektromekaniske produkter for industriel og maritim bruk. Telcon har i pakt med tiden videreutviklet produktspekteret. Basert på nært samarbeide med kunder og leverandører har telcon opparbeidet et solid renome. Evnen til nytenkning og hurtig omstilling har brakt nye produkter på markedet basert på moderne teknologi og anerkjent telcon kvalitet. Dagens produkter benyttes innen telekommunikasjon, offshore virkswomhet og til generell beskyttelse av følsome elektroniske komponenter som bl.a. datamaskiner og medisinsk utstyr.

I 2002 ble telcons nye produktserie EMC Interferens filter lansert. Produktet ble utviklet for å sikre en pålitelig  "BIT STREAM" komunikasjon. For å sikre lagring og oppbevaring av data som er en nervetråder i det moderne samfunn. Kravet til ren , stabil strømforsyning stiger drastisk med moderne høyhastighets dataoverføring. Kvaliteten på strømen levert fra nettet ser ut til å gå motsatt vei. Turbulent vær forårsaker spenningstopper på nettet som er direkte ødeleggende for moderne elektronikk. Mange har opplevd data havari, ødelagt fjernsyn eller kanskje en fryseboks. ble etablert i 1978 med formål å produsere og markedsføre elektroniske og elektromekaniske produkter for industriel og maritim bruk. Telcon har i pakt med tiden videreutviklet produktspekteret.

Basert på nært samarbeide med kunder og leverandører har telcon opparbeidet et solid renome. Evnen til nytenkning og hurtig omstilling har brakt nye produkter på markedet basert på moderne teknologi og anerkjent telcon kvalitet.

Dagens produkter benyttes innen telekommunikasjon, offshore virkswomhet og til generell beskyttelse av følsome elektroniske komponenter som bl.a. datamaskiner og medisinsk utstyr. I 2002 ble telcons nye produktserie EMC Interferens filter lansert. Produktet ble utviklet for å sikre en pålitelig  "BIT STREAM" komunikasjon. For å sikre lagring og oppbevaring av data som er en nervetråder i det moderne samfunn. Kravet til ren , stabil strømforsyning stiger drastisk med moderne høyhastighets dataoverføring. Kvaliteten på strømen levert fra nettet ser ut til å gå motsatt vei. Turbulent vær forårsaker spenningstopper på nettet som er direkte ødeleggende for moderne elektronikk. Mange har opplevd data havari, ødelagt fjernsyn eller kanskje en fryseboks. Det moderne samfunn må ta forhandsregler for å beskytte kommun ikasjon og datalagring mot ødeleggende spenningstopper og interference.

Store elektromotorer, vifter, maskiner og annet utstyr produserer i sterk grad "STØY" på strømnettet som igjen skaper driftsforstyrelse og data-havari. Samfunnet baserer seg i stigende grad på kommunikasjon over  interne eller eksterne netverk.

Betalingstjenester  og livsnødvendig datakommunikasjon er grunnpilarer i et moderne samfun. . Tilbakemelding fra kunder viser at kostbart utstyr er godt beskyttet med telcon EMC Interferens filter. telcon ønsker å samarbeide med kunder og leverandører med sikte på strategisk produktutvikling. Idé skapning, innovativ tenknig er nøkkelord. Dagens kunder er vår solide platform forteller Arvid Lyng, daglig leder av telcon as. Vi holder derfor et våkent øye med våre kunders krav og behov. Høyt service nivå og punktlighet er vårt varemerke.

Telcon as

bilde

designer, utvikler og produserer produkter for telekommunikasjon, industri og offshore.

bilde

Mer informasjon om telcon får du på våre produkt sider eller kontakt oss her !

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn