Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

More UPS

telcon Power Protection Systems.

Netverkskommunikasjon mellom datamaskiner har vist en eksplosjonsartet økning i løpet av noen får år. Mengden data som lagres ser ut til å dobles hvert år.
Med E-Handel og Internet som markedsplass er det i virkeligheten penger som lagres på datamaskiner. En forutsetning for sikker behandling og lagring av konfidensiel informasjon er stabil, ren uavbrutt strøm-tilførsel. Forurenset ustabil strøm er vanlig feilkilde og kan sammenlignes med virus, vi kan gjerne kalle dette hardware-virus. Ren strøm er den grunnleggende faktor for pålitelig dataoverføring enten det benyttes ISDN eller bredbandsoverføring. Telcon EMC filter gir deg maksimal beskyttelse mot interference og   dårlig strømkvalitet. Strømtilførselen direkte fra nettet er ikke av tilfredsstillende kvalitet med tanke på sikkerhet. Telcon leverer kvalitetssystem som gir både filtrert strøm og overspenningsbeskyttelse.

telcon ups generer ingen støy, da det  ikke benyttes standard switch-mode power systemer noe som ellers ofte blir benyttet i tilsvarende systemer. Produktene leveres med metalkapsling for maksimal skjerming.
En effektiv beskyttelse mot interference oppnås ved hjelp av avansert filtrering og avkobling av ødeleggende spenningstopper. I tillegg til en vesentlig høyere kvalitet på dataoverføring vil elektroniske produkter være beskyttet mot lyn-nedslag og andre spenningstopper som ofte er direkte ødeleggende for elektroniske produkter.
Nettspenningen er av avgjørende betydning for datasikkerheten. På steder med store spenningsvariasjoner og varierende strømkvalitet vil telcon UPS gi optimal sikkerhet. Moderne microprocessorer er ømfintlige for spenningsvariasjoner. Med spenningsverdier utenfor tillatt driftsspenning vil processoren ødelegges eller resettes. Begge deler kan ha store konsekvenser for data-sikkerheten.

Telcon gir deg data-sikkerhet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn